Lajcsi király 2009.01.09. 07:51

Beköszönő

Üdvözlet minden Olvasónak. Lajcsi király elindítja a Louisvillei Krónikát, mely főképpen az érintetteknek, Lajosmizse lakóinak hivatott szólni.
 

Kisváros vagyunk a kisvárosok összes jó, és nem jó tulajdonságaival együtt. Ismerjük egymást, egymás ügyes- bajos dolgait, van, amiről nyíltan beszélünk, de a legtöbb dolog szájról- szájra terjed. Vannak itt újságok, van televízió, de meglátásom szerint ezekből nem igazán értesülhetünk mindenről, ami történik nálunk. Az emberek jönnek, mennek, az utcán szedegetik össze, és beszélik meg a híreket, aminek következménye, hogy gyakran elferdülnek, mire végigjárják a "riadóláncot".
A Louisvilli Krónika igyekszik a hétköznapok jó és kevésbé jó jelenségeit összegyűjteni, közölni, s itt adott a lehetőség, hogy egy rövid regisztráció után bárki hozzászólhasson, véleményt mondhasson egy- egy témáról.
Miután nem vagyok ott mindenütt, nem is látok mindent, ezért segítséget várok. Írjátok meg nekem, ha valamiről véleményetek van, valami furcsa jelenséget tapasztaltok, én pedig itt közlöm az írást. A cikkekben természetesen megőrzöm a résztvevők inkognitóját, semmiképp nem cél, hogy valaki az interneten találkozzon a nevével. Jó, és kevésbé jó dolgok nyílt megbeszélésére, közösség kovácsolására, megoldások keresésére szeretném használni az oldalt.
A blog.hu lehetőséget ad reklámozásra is, így ha valaki szeretné üzletét, cégét, szolgáltatását népszerűsíteni, a nekem írott levélben elküldött képpel, bannerral, szöveggel ezt megteheti. Logója kikerül az oldalra, s remélhetőleg segít az ismertté válásban. Rendszeresen frissítem majd a moziműsort, tájékoztatást adok az aktuális bulikról, illetve utólag itt értékelhetjük ezeket.
Járjunk nyitott szemmel, és törődjünk az ügyeinkkel, és egymással. Jó kis város Louisville, és lehet még jobb is, ha akarjuk.

1 komment

Címkék: közélet

A bejegyzés trackback címe:

https://lajosmizse.blog.hu/api/trackback/id/tr93870323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása