Január 22- e a Kultúra Napja. Ünnepeljük ezt Louisville- ben is. Aki szeretne egy kis művészetet szippantani, látogasson el a Műv. házba, ahol 17 órakor Dunai Tamás fog fellépni.
Kiváló színész, zenész, remek csemege kultúrát kedvelő várostársainknak. Köszönhetően a Ház nagylelkűségének, teljesen ingyen tekinthető meg az előadás. Na most nem mondom, hogy gyertek el minél többen, mert ÉN feltétlen szeretnék beférni a nézőtérre. Természetesen legfőképp azért, hogy utána a Krónika lapjain tájékoztassam eddig csekély számú olvasótáboromat az élményről. Szóval gyertek, de csak ha nagyon muszáj...

Ah! Vajon rajtam kívül emlékszik- e valaki, mikor még a mostani Ház helyén egy kongó aulájú mozi volt, ahol hetente bálásvásár keretein belül művelődtünk? Igen, igen, nagyjából ennyi volt akkoriban a kultúrális élet ezeken a falakon belül. Jó ideje már remek érzés bemenni, és nem kapni termet egy- egy összejövetre azért, mert olyan nagy a forgalom minden emeleten. A könyvtárban dettó. A gyerekeink nem az utcán lógnak, hanem bent bújják a könyveket és az internetet. Nekem tetszik. Én láttam, mikor még nem így ment ez.
Na és akkor most Dunai Tamás. Ha nem ugrana be hirtelen arcilag, hangilag, íme egy kis ízelítő belőle: 

 

Aki kedvet kapott hozzá élőben, azzal csütörtökön találkozunk!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lajosmizse.blog.hu/api/trackback/id/tr50891454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása